huwelijkenwerkwijzeafwerkingAlbumsprijzenhuwelijken

Studioshoot

€ 85 - 6 grote foto's in digitaal formaat

familiefotos in de studio

 • Duur: ongeveer 30 min

 • Plaats: in de studio in Tongeren

 • Voor wie ?
  - Voor iedereen : kinderen, volwassenen, zwangerschapsfoto's, etc.. De prijs blijft gelijk ongeacht hoeveel personen poseren. Zie voorbeelden: Studioportret
  - Je kan met meerdere personen komen. Groepen groter dan 4 mensen passen niet op mijn doek, maar het is altijd mogelijk om apart foto's te maken en nadien bij elkaar op 1 foto te zetten

 • Een idee ? Eigen ideeën zijn altijd welkom. Ook mag je verschillende outfits meenemen. Er is een badkamer met spiegel dus je kan nog wat bij-plamuren of je omkleden.

 • Achteraf :
  - Je krijgt een link naar een gallerij met alle foto's. Hieruit mag je 6 foto's kiezen die digitaal verbeterd worden (Storende elementen in de achtergrond worden weggewerkt). Deze foto's krijg je daarna in grote resolutie.

 • Afwerking optioneel:
  - Elke extra bewerkte foto kost €3
  - Afdrukken, posters, canvassen, etc zijn mogelijk. Met de afgeleverde CD kan je dit zelf doen via een printservice, maar het is ook mogelijk om dit via mij te doen. De prijs kan je opvragen mits je doorgeeft wat je wilt (prints, poster, canvas..) en eventueel in welke afmetingen je dit zou willen.


Fotoshoots voor het goede doel

We doen nog steeds mini-shoots voor 20 euro. Dit is een korte shoot in de studio in Tongeren waarna je de foto's via email krijgt. Dit mag met of zonder je huisdier zijn. De opbrengst gaat volledig naar ons project om straathonden in Montenegro te helpen.Je kan een afspraak maken via 0497/364 922 of met het contactformulier.

photoshoot with animals
huwelijken