huwelijkenwerkwijzeafwerkingAlbumsprijzenhuwelijken

trouwfotos

Huwelijksreportage in documentaire-stijl

Een fotoreportage voor een huwelijk kan vanaf € 300 voor 3 uur fotograferen (+ 20ct/km reisvergoeding). Hierbij krijg je alle foto's op een gepersonaliseerde DVD afgeleverd.
Voor elk volgend uur betaal je gewoon €80 extra. 

Op deze pagina's vind je algemene info over de huwelijksreportages. Indien je meer informatie of een offerte wenst kan je contact opnemen via de contactpagina.

Een kleine selectie huwelijksfoto's vind je hier, en op mijn Facebookpage vind je nieuws over mijn nieuwste reportages en afwerking.

Mijn werkwijze

Tijdens de dag : Spontaan en kleurrijk

Ik fotografeer meer in een reportersstijl dan dat ik jullie regisseer.

Het liefst volg ik jullie gewoon en maak ik spontane foto's van zowel het koppel als de gasten. En ook als jullie bepaalde foto's in gedachten hadden dan zal ik mijn best doen om deze te verwezelijken. Ik probeer ook de details vast te leggen zoals de bloemen, de auto etc.
Bij de parkfoto's neem ik het roer iets meer in handen en zoek ik de geschikte locaties en poses. Maar ook daar worden er veel spontane foto's gemaakt.

Alle foto's worden digitaal verbeterd. Deze krijg je op een DVD met jullie afbeelding op de voorkant.
Duur: ongeveer 2-3 weken. Ook een gedrukt fotoalbum is mogelijk, evenals gangbare fotoproducten zoals fotoprints, posters, canvas... Indien gewenst kunnen jullie foto's in een online album geplaatst worden zodat je deze met iedereen kan delen via een link.

 


Wat wordt er gefotografeerd ?
 • Het koppel en de gasten: Het vergt een combinatie van intuïtie, observatievermogen en geduld om juist die momenten vast te leggen die de interactie tussen de mensen tonen, maar dat soort foto's is waar ik voor ga. En er zitten soms ook grappige momenten tussen, en daarom noem ik het soms ook Candid Fotografie. Mensen die allemaal braafjes op de foto staan is niet mijn ding en ik vind het leuk als dem ensen achteraf nog eens kunnen lachen met de dingen die ze op de foto's zien.
 • Er zijn een aantal Musts die altijd gefotografeerd worden, zoals handtekeningen zetten, de kus, het koppel (yep, die dus ook), de gasten die staan te kijkenetc.
 • Er zit geen limiet op het aantal foto's dat ik aflever. Er zullen al snel enkele 100-den foto's afgeleverd worden bij een reportage van 3 uur (ja ik weet het, ik probeer te minderen.. zucht) dus uiteindelijk krijg je niet mààr 60 foto's of zo.

Vòòr de dag - Praktische regeling

 • Bespreking:
  Jullie kunnen best even langskomen om dingen te bespreken. Dan leren we elkaar ook wat kennen en dat maakt dat het ijs gebroken wordt, zodat dat niet meer op de dag zelf moet gebeuren. Je krijgt ook de fotoalbums te zien want ik vind het leuk om de reactie te zien. Indien er enkel foto's gemaakt worden in stadhuis/park én je bent niet echt veeleisend, dan kan je ook alles via email of telefoon regelen.

 • Contract:
  Er wordt een onderling contract opgesteld zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Hierin worden de uren van de reportage (ongeveer) en de afgesproken prijs in vastgelegd. Een datum wordt pas vastgelegd na ondertekening van het contract en betaling van €150 als voorschot. Het resterend bedrag dient binnen 1 week na het huwelijk betaald te worden.

 • Toevoegen reportage-tijd:
  Op de dag zelf kan er eventueel nog extra reportagetijd toegevoegd worden aan €40/half uur. Dit wordt in samenspraak met mij gedaan.

huwelijken