huwelijkenwerkwijzeafwerkingAlbumsprijzenhuwelijken

Communiefoto's

Ik maak graag spontane en blije foto's, ook voor communicanten en vormelingen. Hiervoor moet er wel een ongedwongen sfeer zijn tijdens het fotograferen. Daarom kan je het best met maximum 2 ouders/metgezellen langskomen. Ideeën aanleveren en positieve commentaar op je kind geven mag altijd.
Enkele voorbeelden in mijn portfolio.

Er zijn 2 basispakketten. Als je iets anders wilt dan hieronder beschreven staat, mag je me ook altijd contacteren. Mits bijbetaling is het mogelijk om de foto's te laten afdrukken op andere formaten, of het maken van fotokado's zoals canvas, kalenders, etc..


 €75  - Tien gedrukte kaartjes met 1 portret

Inbegrepen:
* Na de fotosessie krijg je binnen enkele dagen de foto's online te zien. Je kiest maximum 3 favoriete foto's uit de fotosessie. Deze worden met naam en datum op een kaartje afgeleverd.
* In dit pakket zitten 10 fotokaarten van 10x15cm. Als je 3 foto's kiest kan je er bijvoorbeeld 3+3+4 verschillende kaarten laten maken.
* Ook zwartwit en retro stijlen zijn mogelijk.

Extra:
* Voor €10 extra krijg je alle foto's van de fotosessie mee op CD (enkel de fotos buiten worden digitaal verbeterd).
* Als je meer dan 3 foto's wilt kiezen kan dit aan €4 per extra foto. Voor extra gedrukte kaartjes betaal je €0.50 per kaartje.

 €85  - Collage van meerdere portretten

Bij pakket 1 staat er één portret op elk kaartje. Bij Pakket 2 mag je meerdere foto's kiezen en die worden in een collage gestoken.
Er zijn verschillende formaten beschikbaar.

Inbegrepen:
- Fotosessie in de studio of op locatie. Duur +/- 30-60 minuten
- Je mag meerdere favoriete foto's kiezen. Deze zet ik zo goed mogelijk op een kaartje in de stijl die jij wilt. Ook zwartwit en retro stijlen zijn mogelijk.
- 10 fotokaartjes 10x15cm (standaard) of 10x20cm (lang)

Extra:
* Voor €15 extra krijg je alle foto's van de fotosessie mee op CD (studiofoto's zijn onverbeterd).
* €0.50 per extra fotoprint 10x15cm - €0.80 per extra foto 10x20cm
* Reisvergoeding vanaf Tongeren voor fotosessie op locatie : 20ct/km.

huwelijken